Obálka pro quest “Bratrstvo vlků”

3.2.2019

Pěkné nedělní odpoledne všem.

Po pár dnech je tu opět čas na aktuální novinky:

– Už za měsíc budete mít možnost zahrát si Hlídku na festivalu fantasy a RPG her OstraCon v Ostravě

– Tento měsíc by měl být osudový = lidé v Síni slávy, kteří Hlídku podpořili by měli dostat její tištěnou testovací verzi!! (každý z vás o tom bude ještě informován emailem – budeme ověřovat aktuální poštovní adresy atd)

– V dalších dnech dostanete ke stažení nové dobrodružství, které můžete použít jako inspiraci pro své hraní (Tharmovy děti a první díl trilogie Černá krev)

– Tento měsíc bychom vám také rádi představili generátor příběhů (novou aplikaci na našem webu, kterou dokončujeme a se kterou si vypravěči rychle najdou vhodné téma pro hru)

– V neposlední řadě bychom vám rádi představili další krásné dílo v soutěži kreslířů. Jeho autorem je Thanit Nutchpuk z Thajska! Určitě stojí za to kouknout i na další obrázky v jeho portfoliu. Jsou opravdu úžasné! https://www.facebook.com/thanit.nutchpuk/photos/

Thanit se chopil obálky k příběhu Bratrstvo vlků. Toto dobrodružství vypráví o strážci karavany Roulanovi. Jeho prokletí započalo zuřivým vlčím pokousáním v Tauberském lese. Šance na záchranu snad existuje. Ale ono místo je nebezpečné a čas do jeho další proměny se krátí. Družinu čeká velmi obtížný úkol. Tento příběh bychom rádi zveřejnili v květnu 2019.

Děkujeme Thanitovi za jeho ochotu a čas přidat se do soutěže. V březnu spustíme hlasování, ve kterém budete moci opět vybrat tři finalisty. Držíme palce, aby patřil mezi ně!!

Mějte krásný den
Tým Dračí Hlídky